Kotisivujemme päivittäminen ei ole kovin heleppo tehtävä , joten laitetaan mieluummin päivityksiä tänne.

Edelleen vapaana kaksi urosta HARRASTAVAAN kotiin (s.26.2.07, luovutus 16.4 alkaen ) Yhdistelmästä

FIN TVA S TVA BH Abquisto Cocoa Goblin lt +231p x EK2 JK2 HK1 BH Diamond bluff meet joe black.

Önska on ruotsin tuontipoika ja sintti on jenkkituontinarttu . Molemmat asuvat meillä . Sintti on australianpaimenkoirien vuo.den tokokoira monena vuonna peräkkäin ja on edustanut suomea tokon maajoukkueessa -05 ja varakoirana -06 . Paras saavutus MM kisojen henk.koht 11.sija.

Önska kisaa jäljellä haussa ja ek:ssa  , josta toivottavasti tulee päälajimme jossain vaiheessa. Tokossa sillä on kilpailuoikeus ylimpään luokkaan , jossa ei olla vielä kisattu 

Odotan pennuista hyviä harrastuskavereita moneen lajiin ja parhaani mukaan autan ihmisiä eteenpäin pennun koulutuksessa.Siksipä olisin oikein onnellinen , jos kodit löytyisivät läheltä meitä .

Jos kasvattimme omistaja kisaa koiransa kanssa valioksi asti (KVA TVA AVA ) niin halutessaan meiltä saa valiolahjaksi  uuden pennun kasvamaan . Tarkoitus ei kuitenkaan missään vaiheessa ole alkaa kasvattamaan pentueita tiheästi , koska ennenkaikkea koiramme ovat meille harrastuskavereita ja "sohvanlämmittimiä".

Syy miksi pentuja ei myydä pelkiksi kotikoiriksi on se , että vaikka koirat eivät mitään titteleillä tee, niin veikkaisin omistavani pari ongelmapentua vuoden päästä , jos niiden kanssa ei mitään puuhattaisi.