Pennut tasakokoisia , sain viiden pennun painoksi 370g ja kaksi ekana syntynyttä urosta painaa 400g .

Mitäpä tässä oikein kertoisi synnytyksestä. Kuten varmaan näättekin eilisestä kirjoituksesta, oli kahden ekan pennun välillä kovin pitkä aika . Ennen kolmatta pentua aloin jo hieman huolestua , kun lisää ei kuulunut. Lopulta (ilta oli jo tulossa) päätin, että haluan Merjan katsovan Sintin,ettei kyseessä ole mikään vakava ongelma. Kolmas pentu syntyi autoon matkalla Merjalle  ja loput kolme sitten leikattiiin, kun oksitosiinihoidolla ei ollut välitöntä vastetta . Ihan turhaa kiusata koiraa moisella.

Leikkauksella syntyi sitten vielä toinen sarja , eli kaksi urosta ja yksi narttu .

Mitä tässä voi sanoa. Eilen NIIN moni ihminen eli jokaisen sekunnin meidän mukana , mutta miten se onkaan niin ,että hädässä ne ystävät tunnetaan.

KIITOS !!! Tiialle , joka jätti oman pentulaumansa ja vietti meidän kanssa koko päivän , ollen meille se järjen ääni ;) . Tiia jos kuka tietää sen , että minä en osaa tehdä mitään järkeviä ratkaisuja Sinttiin liittyen . Se vaan on LIIAN tärkeä..

¨Toinen iso kiitos Piritalle , joka oli mukana hoivaamassa vauvoja Tiian eläinambulanssissa ;o) Toivottavasti pentulaatikossa kasvaa sulle "se ainoa oikea ".....