Niin siinä taas kävi , että on maanantai ja minä ja Samppa kaksistaan kentällä . Meidän täytyy käydä siellä ahkerasti , jotta uudet halogeenit tulevat halvemmiksi käyttökertaa kohti ;O)

Ekaks Önska . Vein ruudun taakse lelun ja otin suoran luoksetulon (laukkasi ok). Sen jälkeen käskin merkiltä ruutuun ja Önska juoksi suoraan luoksetulon lähtömerkille ( tyypillinen aloittelevan koiran ongelma) ja siitä ohjaamalla meni ruutuun.

Toisella kerralla tein aivan samalla lailla ja silloin juoksi ihan oikein ruutuun. Lopulta treenailtiin ruutua niin , että Önskis vei Sampalle lelun , jonka "pojat" vei yhdessä ruutuun . Kutsuin Önskan luokse , vein sen merkille ja lähetin ruutuun (Samppa mun takana seisomassa) Tämä tuntui toimivan hyvin , vauhti oli hyvä .

Sitten vielä yksi variaatio , eli Samppa vei Önskiksen kanssa lelun ruutuun ja mä kutsuin Önskan pois . Sitten otettiin pätkä seuraamista ja lopuksi taas merkiltä ruutuun = toimi ok

Treenin ihan lopuksi otin kaukokäskyt , jotka olivat täydelliset ja matka pitkä . Eli niinkuin Satsu sanoi , pitkä matka näytti poistavan ongelman ainakin toistaiseksi .

-------------------------------------------------------------------------------------

Sitten Sintti : Ensin seuraamista , Sampan mielestä tosi hyvää , mun mielestä yksi oikealle käännös juoksussa aukes hieman ...

Sitten neliöongelmaa ratkomaan. Ensin seuraamista ja oikealla kohdalla seisominen , sitten istuminen huonolla käskyllä (tiesin jo käskyä antaessani , että jos tunnen koirani , niin tuollaisella käskyllä se menee maahan ja näin kävi) . Nostin Sintin istumaan ja vapautin . Sen jälkeen seurauttamista koko neliö läpi ja lähtösivulle käskin seisomaan ja seuraavalla sivulla istumaan kiinnittäen erityistä huomiota istu käskyn oikeaan sanomiseen . Sintti teki sen superhyvin ja palkkasin . Siihen loppui neliö tällä kertaa...

Luoksetulo: Vauhti hurja , pysähdykset teki nopeasti , mutta vauhdin takia liukui hieman (ei voi koiraa syyttää) .

Sitten ruutu: Merkki hyvä , juoksi tyhjään ruutuun tosi kovaa, mutta meni seis käskystä suoraan maahan. Kutsuin koiran pois ja otin ruudun uudestaan loppuun asti =tosi hyvä .

Lopuksi vielä frisbii Sintin huomaamatta ruudun taakse ja käsky ruutuun . Vapautin frisbiille.

Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut treeni Sikaselta :o)