wwwpiste.com . Sinne ne pisteet menneet on ;o)

Ensimmäisenä kisassa paikallamakuu . Sintti meni omalla vuorollaan hyvin maahan ja istui heti käskyn saatuaan. Pieniä vilunväreitä aiheutti se, että minä "kokematon ;o) " kisaaja nostin koirani istumaan ja aloin heti palkata sitä kehuin .  Sadasosasekuntia myöhemmin tajusin , että liikehän oli vielä kesken (tästä olisi voinut paukauttaa nollan ). Tuomari ei onnekseni tätä huomannut , joten makuu 10

Metallinoudon heitin vinoon , mutta se ei tuottanut ongelmaa , siitä 10

Neliöruudussa sattui se lapsus mikä treeneissäkin . Koira jäi seisomaan ennen mun käskyä , enkä huomannut sitä. Liikkeenohjaaja ja tuomari pitivät ihan omaa palaveriaan samaan aikaan neliön keskellä , joten en tiennyt mitä tehdä . Kysyessäni asiaa toiselta tuomarilta kehän ulkopuolella , minun olisi pitänyt ottaa yksi tyhjä rinki koiran kanssa  ja jatkaa liikettä . Tästä siis = ja tämä erikoistreeniin . En kuitenkaan aio asiasta ottaa sen enempää painetta , tämä oli lapsus , joka saattoi johtua korvia karmivasta metelisä , joka tuli viereiseltä agikentältä.

Luoksetulossa taas vaivasi kova meteli . Sintti ei ilmeisesti tajunnut, että saa tulla , vaan läöhti hiljaista laukkaa . Vauhti ei tippunut laukasta mihinkään , mutta olisi saanut olla HUOMATTAVASTI nopeampi . Tuomari kuitenkin antoi 10

Ohjattu nouto hyvä , siitä 10

Tunnari ok , siitä 10

Seuraaminen tuntui hyvältä ja kuulemma näytti hyvältä . Alan luottamaan tähän liikkeeseen ja itseasiassa seuruuttaminen alkaa olla jopa hauskaa . Siitä 9.5

Kauko-ohjauksessa joku pieni virhe , siitä 9 . Näitäkin täytyy joskus muistaa harjoitella .

Ruudussa merkki oli LOISTAVA . Siitä Sintti lähti tosi hyvällä laukalla kohti JOTAIN ??? siis väärään suuntaan . Huusin seis ja annoin uuden käskyn ruutuun . Sintti juoksi ruutuun ja sivusta sisään. Loppukotkotukset tällä kertaa ok. Siitä 7

lopputulos 272.5p ja viides sija . Koiraan saa olla taas kerran tyytyväinen , se teki parhaansa. Tuon neliöruudun annan anteeksi , kun ei tavaksi tule ;o)

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

Önskiksen kanssa  otettiin pienen pieni treeni . Ensin seuraamista , jossa edisti ja oli innokas . Muutama nouto tunnarilla , jossa joka kerta kunnon laukka .

Pari pientä suoraa luoksetuloa , ok

Sadulle näytin meidän kaukojen ongelmaa . Peruuttaa istumisessa ... Täytyy varmaan taas alkaa vaatimaan itseltä kunnon käskytyksiä :)

------------------------------------------------------------------------------------

7.1.07 Illalla vielä Önskalle kolme tunnistusnoutoa , kapulat todella lähellä toisiaan . Joka kerta toi oikean , toisella kerralla meinasi ensin hampsaista viereisen , mutta ok kuitenkin .

 

Sintin iltatreeni oli sellainen , että seurautin sitä noin 5m , jonka jälkeen täyskäännös ja lennosta tunnistusnouto (kapulat siis valmiina)  joka oli siis TOSI hyvä .

Ei olisi nuorella Sintillä uskaltanut "leikkiä" tunnarin kanssa . Nyt vaan ajattelen , että jos tulee moka , niin sitten korjaillaan.

---------------------------------------------------------------------------------------