Kasvatus"uramme" on vasta alussa . Takana vasta 1 suomenpystykorvapentue ja 1 australianpaimenkoirapentue .Suomenpystykorvat ovat jääneet elämästämme,nykyään pentulaatikkomme tulevat valtaamaan australianpaimenkoirat .

Edellinen oli S-pentue

SÄRKIVAARAN S:ät

FIN TVA ,JK3,HK1,BH Sitkeä Sissi (asuu meillä)


HK3,TK2,BH  Salama Santeri (tokossa evl)

TK4,BH Sähäkkä Sälli

Suhmura Santra

Sauhu Santtu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Meille on siis vihdoin tulossa pentuja.

EMÄ: FIN TVA S TVA BH Abquisto Cocoa Goblin "Sintti"

ISÄ: JK2 HK1 BH Diamond Bluff Meet Joe Black "Önska"

 Ei sitä osaa edes ajatella,pentulaatikosta ei tietoakaan ,vaikka on menossa vuorokausi 57 ovulaatiopäivästä. Ehkä sitä ei vaan uskalla antaa itsensä tajuta,että Sintti todella on tiine . Vuoden 2004 alussa kävin kovan koulun läpi. Käytin Sintille "hienoa" jenkkiläistä pakastespermaa,josta se jäi tyhjäksi . .Moneen kertaan on käyty läpi MITÄ olisi voinut tehdä toisin , mutta kohtalo on kohtalo . Tähän olisi helppo kirjoittaa viisi sivullista niitä tunteita , jotka olivat silloin tammikuussa, mutta eiköhän siirrytä nyt kuitenkin ihan tähän hetkeen .

Sintin jädessä tyhjäksi meille muutti Önska ja ilman Önskaa meidän elämä olisi aivan erilaista eikä meille olisi tulossa tätä pentuetta.  

Nyt sitten melkein uudenvuoden rakettien loisteessa Sintti astutettiin . Sitten jännitettiin ultraa.Melkein joka ilta ajattelin eteenpäin ultraa, että kuinka paljon siihen on aikaa .

Tuona tuskaisena tammikuun toiseksiviimeisenä yönä en nukkunut oikeastaan ollenkaan . Sain hyvin jo heti aamusta siivottua ja vietyä Jonnan kerrankin päiväkotiin . Tuula haki meidät Mäntsälään Merja Dahlbomin vastaanotolle. Merja tunnusteli ja tunnusteli (edellisellä kerralla tässä vaiheessa sain kuulla musertavan uutisen , että Sintti ON tyhjä) ja lopulta kertoi , että tukevasti tiineenä on Sintti . Liekkö pelästyi reaktiotani , kun kapsahdin halaamaan Merjaa T-PENTUEESTA TULISI TOTTA . Tässä vaiheessa täytyy myöntää , että kyllä oli kerrankin onnenkyynel silmäkulmassa ja vähän naamallakin ;)

Tuleva pentue tulee olemaan T-pentue ja yhden pennun nimi tulee olemaan TUSKIM-PA . Sen sisaruksesta tulee TOKKO-PA , yksi vois olla TEKEE IHAN HYVIN, TUSINATUOTE ja TURHANPÄIVÄINEN taistelevat paikastaan . Joka nimelle on ihan oma tarinansa ......