Minnan kanssa treenaamassa . Ensin Sintti : Seuraaminen ok , kaksi askelta taakse- Sintti loikkasi minua vasten ennenkuin tuli sivulle . Juoksussa yksi oikealle käännös aukesi hieman. Muuten ok

Neliöruudussa kulman jälkeen "varoin" käskyn tuloa ja tamppasin kovempaa vasemmalla jalalla = Sintti ennakoi seisomista kaksi kertaa. Sen jälkeen otettiin pelkkää seuraamista ja käskyt parin suoran pätkän välein . Asennot ja seuraaminen kunnossa.

Luoksetulo=supervauhti ja superpysähtymiset, eipä niissä muuta. En ottanut loppu sivulletuloa , vaan vapautin sen jälkeen , kun oli nostanut laukan (eli heti) maahanmenon jälkeen .

Ruutu = Tosi hyvä . Vauhti ja pysäytys ok , ilman loppuosaa. Loppuosan variaation otin niin , että kierrätin Sintin kentän kopin ympäri ja kun tuli toista kautta näkyviin , kävelin poispäin ja huusin "tänne". tätä otin kaksi kertaa.

Tunnari = tosi hyvä . Laukalla meno ja tulo .

Kaukoissa nousi seisomaan ensimmäisen istumisen ja teki vain keskinkertaisen seisomisesta istumisen . Korjauksen jälkeen toimi moitteettomasti .

Metallinouto taitaa olla se meidän ongelma. Hyppy on Sintin mielestä niin kiva , että siinä on IHAN pakko AIVAN vähän ainakin äännellä .

Ohjatun otin ihan vaan leikkimielellä niin , että ei nähnyt vientejä = se ok .

------------------------------------------------------------------------------------

Sitten Önskan vuoro

Ensin vietiin lempilelu ruutuun odottamaan

Luoksetulo laukalla suorana , en edes  uskalla nyt kokeilla pysähtymistä ollenkaan .

Sitten ruutu niin , että vein Önskan merkille . Seisoin itse viistosti merkin ja ruudun välissä ja annoin käskyn . Reagoi käskyyn heti ja juoksi ruutuun koko ajan nopenevalla laukalla . Vapautin Önskan ruudulta .

Toinen ruutu oli niin super , etten ole koskaan sellaista vauhtia pojalla nähnyt . Vauhti oli todella kova laukka , en olisi uskonut ellen olisi itse nähnyt .

Sitten metallinouto , joka todella hyvä vauhtinen .

Merkkiä otin niin , että ensin itse seisoin merkin takana pari kertaa, jolloin ÖNska tuli nätillä laukalla . Sitten kaksi kertaa niin , että heitin palkan Önskalle . Nämäkin oikein hyvät .

Kaukokäskyissä ei ensin oikein meinannut kuunnella käskyjä , mutta kun (tyhmä) ohjaaja vaihtoi Önskan äänensävyt käyttöön , onnitui kaukot hyvin liikkumatta.