Töpö on nyt 6kk ikäinen pikkuveijari . Se on tehnyt Önskat meidän laumassa. Kuka olisi uskonut tai vetoa lyönyt , että Töpö murtaa jopa Salan suojamuurin ja saa Salan leikkimään itsensä kanssa täysin varauksettomasti.

Töpö on ehdottomasti vilkkain aussie mitä meillä on ollut ja se on tosi nopea. Eilen koko lauma juoksi hullunlailla hiekkamontulla ja Töpö voitti juoksukilpailussa Sintinkin ihan suvereenisti.

Töpön elämään on kuulunut lähinnä tottiksen perusteita , esineruudun tallomista ja erilaisissa koiratapahtumissa katsojana olemista. Sampan aika on kulunut lähinnä Salaa treenaten , joten Popo epeli on tullut vaan siinä sivussa.Viime viikolla sain tehtäväkseni opettaa Töpölle noudon ---- tällä hetkellä pitämisessä ei ole mitään ongelmia, mutta eihän se haittaa , jos joku joutuu avaamaan Töpön suun , että sinne saa kapulan ;)

Pari viikkoa sitten kävin Önskan kanssa Xena - siskoa moikkaamassa. Voi herranjestas, että on Töpö tullut tätiinsä ja se ei TODELLAKAAN ole huono asia .

Maddea ollaan nähty tasaisin väliajoin , liian harvoin kuitenkin . Ensi viikonloppuna me omistajat lähdetään Porvooseen palveluskoirien NOM kisoihin ja Töpö jää Ellulle ja Maddelle hoitoon , saa nähä meneekö Ellun hermot ;)

Siitä viikon päästä lähtee Junton ja Koskenniemen poppoo Kyprokselle ja jälleen Töpö on Ellulla ( Jos ellu huolii riiviön) .