Mukana pelkkä Sintti ja 1kpl treenikavereita.

Ensin seuraamista, joka oli hieman "sinne päin" , mutta parani ehdottomasti liikkeen mennessä pidemmälle . Onneksi oli mukana pätevä sivustaseuraaja , joka kertoi , että Sintti ei ole ollenkaan lähdössä seuraamaan , vaan katselee taivaan lintuja , kun käsky tulee . Sitten vähän matkan päässä se hogaa , että tämähän on seuraaminen ja seuraa hyvin . Eli nyt seuraamiseen mukaan alkukontaktin vaatiminen tosissaan, eli kiinnitän nyt todella huomiota siihen , että jo sivulla olo on seuraamista.

Päätin sitten heti neliöruudussa käyttää tuota vaatimista ja kuinkas ollakkaan se meni oikein hyvin ihan liikkeenä . Ainoastaan istumisesta lähti kuulemma aavistuksen verran ennen käskyä seuraamaan. Seuraamisosuudessa ehkä muutaman sentin liian edessä , mutta so what :)

Sitten ruutu . Merkille ääniefekti , samoin ruutuun . Ehkäpä tähän on syynä liika palkkaaminen ja joka liikkeen jälkeinen keskustelutauko , jonka aikana Sikanen ehtii punoa juonia seuraavaa liikettä varten ;o) Ruudun takareunassa oli frisbii ja palkkasi itsensä sillä

Tauon jälkeen ekaks ohjattu , juoksi häiriömerkille ja siitä ohjauskäskyllä haki oikean kapulan (ja ääniefekti) . Toisella kerralla laitoin valmiiksi merkille ja annoin sellaisen käskyn , kun tuo sika tarvitsee ja haku oli hyvä !

Sitten tunnistusnouto . Kuinka monta päivää sitten kehuin meidän lennosta tunnistusnoutoja . Nyt en oikeasti tiedä mikä meni vikaan , mutta ottipahan kaksi kertaa peräkkäin väärän . Lopulta kehuin , kun oli tehnyt päätöksen ottaa oikean ja sen jälkeen noudatutin vain kerran pelkän oman . Míksi sen pitää tuollaista keksiä . Nooh , ainakin sain taas kerran lisää treenattavaa.

Tänään täytyy vielä ottaa tuota....

Kaukokäskyissä nousi taas seisomaan , kun huudan istu alussa , muuten ok.

Tässäpä sitä on taas miettimistä , että mitäköhän sitä keksiis ton koiran kanssa . Ihan viimeinen särmä siitä tänään puuttui , mutta "ihan hyvä" se on silti .