Pennut 4vkoa . Ulkoilureissut on alkaneet ja lisäruokinta melkein koko komeudessaan siinä samassa . Nyt on taas hieman enemmän aikaa pentuihin , kun seuraava työjakso alkaa vasta 16.4. Tokihan sitä voi keikkaa tehdä välissä , jos tylsyys iskee. On ollut aivan käsittämättömät ilmat , tänään mittarissa oli 14.8 astetta.

 

Sitä vaan toivoisi , että osaisi valita pennuille juuri ne omannäköisensä ja oloisensa kodit, mutta vaikeaa se on . Varsinkin Sintin viimeisen narttupennun luovuttaminen tulee olemaan ERÍTTÄIN vaikeaa. Kuka antaisi Blondille arvoisensa kodin ? Tämä yhdistelmä ei enää uusiudu ja alkaa jo tuntua siltä , että kasvattamisenkin voisin jättää jonkun muun vastuulle tulevaisuudessa. Vaikka olen kilpaillut elämässäni miljoona kertaa,niin koskaan en ole saanut kunniaa kisata omalla kasvatillani. Tokihan Samppa Ellu ja Tuula on hienosti kisannut ja vienyt kasvattejani eteenpäin , mutta se ei ole sama asia. Voi olla toiveajattelua, että Samppa luovuttaisi minulle Töpön tai varsinkaan Salan treenauksen

Kerran lainasin Sakkea pk-tottikseen ja se oli kyllä aika hauskaa .... käsissäni oli tasan painonsa verran räjähtämisaltista dynamiittia, mutta me selvisimme hengissä ;o) (85p)