Aamupäivällä ensin jäljelle. Tuuli oli tosi kova (mm yksi pieni puu kaatui odottaessamme janalla) Gepsin mukaan jälki oli 850m , 4 keppiä . Yhden kepin jälkeen kulma vaikea (tuli kovin äkkiä kepin jälkeen ) ja ilmeisesti kovan tuulen takia oikaisi hieman yhtä kulmaa . Kaikki kepit kuitenkin löytyi ja fiilis Önskalla ok.

Illalla hakumetsässä. Sama kuvio , kun viime kerralla . Ekalla ukolle pienoinen haukku, jonka jälkeen eka ukko piti kiinni Önskaa , kun minä menin keskilinjalle. Huusin "täällä" ja lähetin Önskan suoraan keskilinjan yli VALMIINA olevalle ukolle (viime kerralla toiselle puolelle kutsuttaessa tuli avut näkö/ääni).Tämä oikein mainio , ukolla noin 5 haukkua ja matka jatkui. Kolmas ukko maapiilossa , haukkui oikein hyvin . Taas sama juttu , minä keskilinjalle ja huuto "täällä" ja suora ylitys toiselle puolelle ja neljännelle ukolle. Haukku super hyvä ja pitkä.

Ensi kerralla tehdään niin, että lähetän tyhjälle ja huudan "täällä" ja katsotaan tuleeko paremmin kuin ennen näitä keskilinjan ylitystreenejä. Ja siitä sitten seuraavalle ukolle .Önskan fiilis hakumetsässä oli tosi hyvä , vauhti todella hurja

Kerta kielon päälle, otettiin vielä esineitä.

Kova tuuli, Önskalla hurja vauhti . Oikea takareuna , otti esineen. Toisella lähetyksellä lähti täysillä , teki lukkojarrutuksen ja nosti etuesineen. Se oli sitten siinä , ei makeaa mahantäydeltä :o)

Kaikenkaikkiaan oikein hauska puuhapäivä.