Önskan kanssa pätkä seuraamista , se meni "ihan hyvin" . ON vaikeaa opettaa suraaminen , joka menisi läpi sekä toko-että pk-puolella. Neliöruutua otin , kerran jäi istumisesta seisomaan , mutta se varmaan kin johtui isosta vesilätäköstä , johon hienohelma ei halunnut istua.

Luoksetulo tulee olemaan meillä yksi suuri ongelma . Suoraan tulee laukalla, mutta heti , jos kokeilee kertaakaan pysähdystä , niin vauhti tippuu . Ehkäpä tämä voi johtua siitä , että luoksetulon treenaaminen on ollut syntisen vähäistä .

Toinen ongelma tulee olemaan ruutu . Kun jätin seisomaan merkille , niin tuntui , ettei ole koskaan kuullutkaan käskyä ruutuun . Toisella käskyllä lähti ruutuun päin ja lisäsi vauhtia loppua kohti . Ehkäpä tässä täytyy vaan vielä itse olla huutelemassa Önskaa .Tässäkin päästään siihen , että se ei kyllä tällä treenillä voisi osatakkaan. (lelu oli joka kerta ruudun takana )

Treenin lopussa käskin önskan ruutuun ilman mitään merkkiä tai sivulle tuloa. Silloin kyllä tunsi tajuavan pelin hengen.

Sitten Sintti . Harmittavaa , mutta totta , Sintin treenaaminen on kuin lomalla olisi . Seuraaminen superhyvää, otin normaalia ja juoksussa vain oikealle - ja täyskäännöksen  . Muutama askelkokeilu , jotka sujuivat hyvin .

Neliöruudussa meinasi kertaalleen jäädä seisomaan ilman käskyä , mutta kokeiltuani pari kertaa uudestaan , huomasi taas pelin idean .

Luoksetulo laukalla hyvine pysähdyksineen .

Kaukokäskyt loistavat :)

Olin vienyt frisbiin ruudun taakse ja otin ruudun , jossa Sintti sai juosta ruudun läpi . Sintti juoksi SIKA kovaa ruutuun ja kun vapautin se LÄHTIKIN TULEMAAN MUA KOHTI !!! Sen jälkeen juoksi mun ohi ja muovikassille - jonka vieressä oli frisbii . Se SIKA oli siis pöllinyt ruutupalkkansa etukäteen ...

Merkillemenoja palkkasin muutaman ja otin vielä kaksi ruutua . Molemmat - kuinkas ollakkaan - loistavia .

Sintti ei ehkä teknisesti ole maailman paras , mutta nyt liikutaan sellaisella alueella , että me molemmat todella nautitaan koulutuksesta . Ja jatketaan kunnes ei enää ole hauskaa :o) 

Pitäisi vaan treenata Önska ja Sintti erikseen - ei tulisi verrattua niin kauhean paljon .