Maanantaina otettiin esineitä. Kovasti oli sivu tuuli , esineet vasen takakulma , oikea takakulma ja keskellä edessä . Lähetin vasemmalta edestä . Otti keskiesineen . Lähetin uudestaan , toi oikean takaesineen. Kolmannen kerran kun lähetin , näin heti ettei tul saamaan hajua vikasta esineestä . Kutsuin koiran takaisin (tää on Önskikselle tosi vaikeeta, tulla pois , vaikka työ on kesken) annoin namin ja menin alueen ulkopuolelle lähettämään vielä kerran . Sai hyvin hajun ja toi viimeisenkin esineen reippaasti . Palkkasin jokaisesta esineen tuonnista.

Tiistaina oltiin hakutreeneissä. Meidän ongelma on sellainen , että Önska ei halua tulla minun luo, jos ei ukkoa ole löytynyt. Tehtiin niin , että eka ukko oli oikeassa etukulmassa valmiina. Haukutettiin muutama haukku ja siitä palkka . Parikymmentä (?) metriä ennen keskilinjaa ukko jäi pitämään Önskaa ja minä jatkoin keskilinjalle takaisin . Huusin "täällä" ja samaan aikaan , kun sanoin ukko, niin toisella puolella aluetta noin 20 syvyydestä lähti näkölähtönä ukko . Keskilinjalle tulo ja siitä uudestaan etsimään lähteminen oli loistavaa. Pikkuhaukut päälle ja palkkaus. Kolmas ukko oli valmiina risupiilossa ja haukutti aika kauan ennen palkkaa. Kolmas ukko piti taas kiinnin Önskasta ja minä menin keskilinjalle . Huusin taas ja sama kun tokan ukon kanssa toistettiin . Viimeinen ukko , pitkä haukku ja Önskalla loistava fiilis :)

Keskiviikkona  samppa oli tehnyt meille jäljen se oli noin 2 tuntia vanha ja pituudeltaan ehkä 400m . Sisälsi muunmuassa terävän kulman ja muita kulmia . Keppien nostaminen tosi varman oloista ja muutenkin Önskiksella ja ohjaajalla hulppea fiilis. Jana oli ihan super , lähti todella määrätietoisesti ja iloisesti etsimään jälkeä.¨

Torstaina esineitä . Ensin vasen takakulma , sitten etuesine noin 5 metristä . Seuraavalla pistolla takaesine keskeltä . Viimeinen esine oli ikeassa reunassa aika edessä . Ei löytänyt heti , kutsuin takaisin . Seuraavalla pistolla löytyi etuesinekkin . Vauhti ihan ok :)